۲۰:۳۴:۳۵ | پنجشنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

Hearing Center Moj Hearing Aid
کاشت حلزون

کاشت حلزون

  • ادمین
  • ۱۳۹۸/۰۴/۲۷
  •  7189 بازدید

کاشت حلزون گوش چیست؟

پروتز قابل کاشت که به وسیله جراحی داخل جمجمه کار گذاشته می شود.

کودکان و نوزادانی کاندید کاشت حلزون هستند که کم شنوایی عمیق داشته باشند و به مدت نه ماه از سمعک استفاده کرده باشند ولی کارایی و بهره مندی برای کاربر نداشته باشد.

از آن جایی که این سمعک قابل کاشت به وسیله عمل جراحی کار گذاشته می شود، برای تعیین کاندیداتوری یک تیم تخصصی پزشکی و پزشکان شنوایی سنجی یا ادیومتری تشکیل می شود تا تصمیم درست اتخاذ گردد. کاشت

حلزون یک دستگاه الکترونیکی کوچک است که به طور الکتریکی عصب حلزون (عصب شنوایی) را تحریک می کند. ایمپلنت دارای قسمتهای خارجی و داخلی است.

قسمت خارجی پشت گوش قرار می گیرد. با میکروفون صداها را می گیرد. سپس صدا را پردازش کرده و به قسمت داخلی ایمپلنت منتقل می کند.

قسمت داخلی در حین عمل جراحی سرپایی زیر پوست در پشت گوش قرار می گیرد. یک سیم نازک و الکترودهای کوچک به حلزون گوش که بخشی از گوش داخلی است منتهی می شود.

این سیم سیگنال هایی به عصب حلزون می فرستد ، که اطلاعات صوتی را برای ایجاد حس شنوایی به مغز می فرستد. اگرچه شنوایی طبیعی بازگردانده نمی شود ، اما با درمان و تمرین

مناسب ، بهبود تجربه شنوایی می تواند به معنی افزایش آگاهی از صداهای محیط و همچنین ارتباط بهتر از طریق خواندن و گوش دادن آسان تر لب باشد.

کاشت حلزون گوش ممکن است به فرد مبتلا به کم شنوایی کمک کند تا توانایی شنیدن و درک گفتار را بهبود بخشد. کاشت حلزون با سمعک متفاوت است. سمعک صداها را بلندتر می

کند اما ممکن است درک گفتار را به میزان قابل توجهی بهبود ندهد. وقتی فردی برای درک گفتار تلاش می کند ، حتی با استفاده از سمعک مناسب ، باید کاشت حلزون را در نظر گرفت.

وقتی دستگاه به طور مناسب تنظیم شود و گیرنده متعهد به درمان توانبخشی باشد ، کاشت حلزون می تواند شنوایی را در بزرگسالان به میزان قابل توجهی افزایش دهد. کاشت حلزون در

نوزادان و کودکان نوپا ممکن است به آنها در گوش دادن و یادگیری صحبت کردن کمک کند.

 

چرا ممکن است به جراحی کاشت حلزون احتیاج داشته باشم؟

اگر دچار افت شنوایی هستید و همچنان بر لب خوانی تکیه می کنید ، شما ، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی و یک متخصص شنوایی شناسی ممکن است یک ایمپلنت  کاشت حلزون گوش را در نظر بگیرید. افراد متقاضی جراحی کاشت حلزون شامل افرادی هستند که:

 دچار کم شنوایی هستند و سمعک به آنها کمک نمی کند
   

شنوایی در هر دو گوش اما با وضوح ضعیف باشد
 

نصف یا بیشتر کلمات گفته شده را بدون لب خوانی حتی در هنگام استفاده از سمعک از دست ندهید
 

   علیرغم استفاده از سمعک ، به شدت به خواندن لب اعتماد کنید

در موارد کم شنوایی متوسط ​​تر ، از ایمپلنت حلزونی که تا حدی وارد شده است برای حفظ شنوایی استفاده می شود تا هم سمعک و هم کاشت حلزون گوش به طور همزمان در یک

گوش مورد استفاده قرار گیرند. با این حال ، در موارد شدیدتر از دست دادن شنوایی ، ایمپلنت حلزونی کاملاً وارد شده برای دستیابی به مزایای کامل شنوایی الکتریکی مورد نیاز است.

میزان کمک به کاشت حلزون در افراد مختلف متفاوت است. اکثر افراد طی چند روز پس از روشن شدن ایمپلنت حلزون گوش خود ، در حدود چهار تا شش هفته پس از عمل جراحی ، به

میزان قابل توجهی در آگاهی از صداها توجه می کنند. درک گفتار به تدریج بهبود می یابد و اکثر افراد بیشترین پیشرفت را در شش ماه اول تجربه می کنند. اندازه این پیشرفت در افراد

مختلف بطور قابل توجهی متفاوت است. بهبود درک گفتار را می توان با درمان شنوایی یا شنوایی پس از جراحی کمک کرد.

 

آیا جراحی کاشت حلزون گوش برای من مناسب است؟

اگر به این فکر می کنید که آیا در حال حاضر به دنبال کاشت حلزون گوش باشید یا منتظر بمانید ، مهم است بدانید که پیشرفت ها هر چه بیشتر کاهش شنوایی ادامه پیدا کند ، کاهش می

یابد. با یک جراحی و توانبخشی موفق ، فرد ممکن است بتواند:

    صداهای مختلف مانند قدم ها ، بسته شدن درب یا زنگ تلفن را درک کنید
    درک گفتار با نیاز کمتر به خواندن لب
    صداها را از طریق تلفن درک کنید
    بدون تیتراژ بسته تلویزیون تماشا کنید
    شنیدن موسیقی

در حین جراحی کاشت حلزون چه اتفاقی می افتد؟

جراحی کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان یا کلینیک انجام می شود. جراحی دو تا چهار ساعت طول می کشد. به شما دارو (بیهوشی عمومی) داده می شود تا شما را در طول عمل بخوابد.

    جراح برشی را پشت گوش ایجاد می کند و سپس استخوان ماستوئید را باز می کند.
    جراح اعصاب صورت را شناسایی کرده و برای دسترسی به حلزون حلقه ای بین آنها ایجاد می کند که سپس باز می شود. او الکترودهای ایمپلنت را به حلزون حلزون گوش وارد می کند.
    جراح یک دستگاه الکترونیکی به نام گیرنده را در زیر پوست پشت گوش قرار می دهد و آن را به جمجمه این ناحیه محکم می کند.
    سپس برش ها بسته می شوند و شما به منطقه ریکاوری منتقل می شوید و از نزدیک مشاهده می کنید.
    شما حداقل پس از دو ساعت مشاهده مرخص می شوید.

بعد از جراحی کاشت حلزون چه اتفاقی می افتد؟

هنگام خروج از بیمارستان ، نحوه مراقبت از برش ها به شما داده می شود. همچنین نحوه تعویض پانسمان و مراقبت از بخیه های خود را خواهید آموخت. ممکن است بعد از یک یا دو روز گوش خود را به طور معمول بشویید. قرار ملاقات بعدی حدود یک هفته بعد یا هنگام فعال سازی برای بررسی برش ها و برداشتن بخیه ها تعیین می شود.

پس از انجام این روش ، باید درد ، تخلیه یا تب را به پزشک خود گزارش دهید.

بعد از جراحی اولیه قبل از روشن یا فعال شدن دستگاه ایمپلنت ، مدتی برای بهبودی خواهید داشت. حدود چهار تا شش هفته پس از جراحی ، قسمتهای خارجی کاشت حلزون اضافه می شود. این شامل میکروفون و پردازنده گفتار است. در آن زمان پردازنده گفتار برنامه ریزی و فعال می شود که باعث می شود دستگاه داخلی در پاسخ به صداها عصب حلزون را تحریک کند.

همچنین اصول استفاده و مراقبت از ایمپلنت را خواهید آموخت. ممکن است لازم باشد طی چند روز چندین بار برای تعدیل مراجعه کنید. تنظیمات دقیق دیگر طی چند ماه انجام می شود. یادگیری استفاده از کاشت حلزون گوش یک فرآیند تدریجی است. به احتمال زیاد نیاز به بازدید از آسیب شناسان و شنوایی شناسان دارد. با تعهد ، می توانید با ایمپلنت حلزون ، کیفیت زندگی بهتری را تجربه کنید.


جراحی و درمان کاشت حلزون شنوایی در کودکان

اگر توسعه زبان گفتاری یک هدف مهم برای خانواده کودک خردسال با کم شنوایی قابل توجه است ، باید کاشت حلزون شنوایی در نظر گرفته شود.

مراقبت های بعد از جراحی و همچنین تعهد طولانی مدت از طرف بیمار و خانواده برای یادگیری روش جدید گوش دادن از طریق کاشت حلزون ، برای یک جراحی ایمپلنت حلزون خوب نیز به

همان اندازه مهم است. توانبخشی شنوایی هفتگی باید توسط متخصصان آموزش دیده و متخصص در زمینه گوش دادن و زبان گفتاری ارائه شود. این برای هدایت توانبخشی به منظور

دستیابی به نتیجه مطلوب بسیار مهم است. این امر به ویژه در مورد کودکان خردسال صادق است که باید در پیشرفت مهارت های شنیداری و گفتاری خود پیشرفت کنند.

 

سخن پایانی:

حس شنیدن لذت بی پایانی است که میتوانیم از تک تک لحظات زندگی نهایت استفاده را کنیم. یکی از مهمترین فاکتورها در هنگام پروسه انتخاب مدل سمعک مراجعه به یک کلینیک شنوایی معتبر و معتمد میباشد. خرید سمعک مانند خرید کالای مصرفی معمولی نیست. اینها تجهیزات پزشکی بسیار پیچیده ای هستند که نیاز به تخصص یک متخصص با تجربه در مشاوره و نصب وتعمیر دارند. متخصصان ما در کلینیک فوق تخصصی موج در انتخاب بهترین گزینه مناسب شما  به شمامشاوره می دهیم ا در تمام فرآیند پروسه انتخاب کنارتان هستیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

09191762203

 

  مشاوره رایگان واتساپ: 09191762203