۰۸:۰۴:۵۳ | سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

Hearing Center Moj Hearing Aid
;
بهبود کم شنوایی با معجون ویتامین ها

بهبود کم شنوایی با معجون ویتامین ها

  • ادمین
  • ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
  •  1719 بازدید

درمان کم شنوایی گوش با مصرف ویتامین

حدود ۴۶۶ میلیون نفر (سال ۲۰۲۰) در جهان  به کم شنوایی دچار هستند و این آمار روز به روز بیشتر می شود. یکی از مهمترین سوال ها برای این افراد و اطرافیان آنها این است که چطور کم شنوایی خود را درمان کرده گاها بسیاری از افراد و در مرحله شدیدتر کم شنوایی با خرید سمعک این مشکل خود را برطرف کرده و در موراد خفیفتر از روشهای درمانی دیگر چون مصرف ویتامین ها این مشکل را حل میکنند. در ادامه این مقاله از کلینیک موج با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این زمینه به شما دهیم.

ویتامین ها و مواد معدنی
 همه ما می دانیم که ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت ما مفید هستند. اما آیا می دانستید که این فواید به گوش ما نیز می رسد؟
از پتاسیم و منیزیم گرفته تا ویتامین‌های C و E، مواد مغذی در هنگام شنیدن و همچین مراقبت‌های بهداشتی، بسیار برای ما مفید هستند. بیایید بررسی کنیم که کدام ویتامین ها و مکمل ها به سلامت گوش کمک می کنند.

ویتامین D استخوان های گوش میانی شما را قوی نگه می دارد:

ویتامین D برای سلامت استخوان ها مهم است. دریافت نکردن مقدار کافی این ویتامین می‌تواند استخوان‌ها را در سراسر بدن ما خراب کند - از جمله سه استخوان کوچک و در عین حال مهم در گوش میانی ما. بدون ویتامین D، این سه استخوان گوش می توانند نرم و ضعیف شوند، که می تواند بر شنوایی تأثیر بگذارد. ویتامین D برای افراد در هر سنی مهم است، اما به ویژه برای افراد مسن که به دلایل محیطی، سلامتی و متابولیک اغلب ویتامین D کمتری در سیستم خود دارند، مهم است.

آنتی اکسیدان ها و اسید فولیک مکمل هایی برای کم شنوایی

کمبود اسید فولیک از طریق مکانیسم‌های مربوط به استرس اکسیداتیو حلزون و اختلال در متابولیسم هموسیستئین باعث کاهش شنوایی زودرس می‌شود.
بسیاری از غذاها دارای اسید فولیک هستند، مانند:

لوبیا چیتی
بروکلی
مارچوبه
آووکادو
گوجه فرنگی
مرکبات
عدس
بامیه
چغندر
هویج
و...

به‌طور کلی، آنتی‌اکسیدان‌ها به جلوگیری یا کاهش آسیب به سلول‌های ما کمک می‌کنند و باعث جلوگیری از کم شنوایی میشود. ما با خوردن شکلات تلخ، بلوبری، توت فرنگی، تمشک و اسفناج میتوانیم کمبود آنتی اکسیدان را در بدنمان تأمین کنیم.

چربی های امگا 3 و ویتامینD جهت بهبود کم شنوایی:

طبق مطالعه اخیری که انجام شده است، نشان داد که مصرف این ماده معدنی می تواند خطر کم شنوایی مرتبط با سن را تا بیش از 40 درصد کاهش دهد. امگا 3 و ویتامین D در ماهی ها از جمله ماهی سالمون، ماهی تن،  ماهی قزل‌آلا یا ساردین وجود دارد.
همچنین وجود آنها می تواند به عملکرد مغز کمک کند و سیگنال های بین مغز و گوش شما را به طور موثرتر ارسال کند.

منیزیم برای شنوایی سالم و کم شنوایی

منیزیم در نخود فرنگی، بادام، موز، بروکلی، کنجد و دانه های آفتابگردان وجود دارد. طبق تحقیقات انجام شده این موارد برای پیشگیری از کم شنوایی و تقویت شنوایی شما بسیار موثر بوده است.

روی (Zinc) برای کم شنوایی

ویتامین حاوی روی برای بهبود کم شنوایی:

زرده تخم مرغ
نان
بادام هندی
عدس
صدف خوراکی
شکلات تلخ
و...
با مصرف آنها میتوانید خطر ابتلا به کم شنوایی را کاهش دهید. همچنین میتوانید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کرده.

ویتامین E و C

ویتامین C و E هر دو آنتی اکسیدان های قوی هستند که برای عملکرد بدن شما و از همه مهم تر سلامت شنوایی گوش هایتان مفید هستند.
یک رژیم غذایی غنی از این ویتامین ها یک راه پیشگیرانه برای حفظ سلامت گوش هایتان است و میتوانید با استفاده از سبزیجات، کلم بروکلی، فلفل دلمه، کیوی و توت فرنگی ویتامین بدنتان را تأمین کنید.

سخن پایانی:

بهتر است از موارد فوق در رژیم غذاییتان استفاده کنید. جهت هر گونه سوال در مورد تست شنوایی سنجی و .. با کارشناسان ما در کلینیک موج تماس بگیرید.

  مشاوره رایگان واتساپ: 09191762203